Canan ESER BARİC - OKUL MÜDÜRÜ

1991 yılında Bingöl-Solhan ilçesi Kale Köyünde doğdu.  İlkokul ve ortaokul öğrenimini Solhan Ş.K. Ersin Ateş İlköğretim Okulunda tamamladı. Lise öğrenimini Muş Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladıktan sonra 2013 yılında İnönü Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu ve aynı yıl Solhan Yüzen Ada Anaokulunda Okul Öncesi Öğretmeni olarak göreve başladı. 1 yıl öğretmenlik görevi yaptıktan sonra aynı okulda 3 yıl boyunca vekaleten müdürlük görevini yürüttü. 2017 yılında müdür yardımcısı olarak atandığı Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde 2 yıl müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 02.10.2019 tarihinden itibaren okulumuz Yüzen Ada Anaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.